Over ons

Van harte welkom op mijn persoonlijke blog over honden. Mijn naam is Joep en aan de hand van mijn blog wil ik je graag vertellen over mijn ervaringen met honden.

Ik heb zelf behoorlijk wat ervaring met honden, al zeg ik het zelf. Ik heb 2 honden gehad en met veel plezier deze dieren verzorgd. Graag wil ik mijn ervaringen met jullie delen en daarom ben ik deze blog gestart.

Dierengekover ons

Toen ik een jaar of 5 was kregen we onze eerste hond in huis. Ik denk dat ik vanaf dat moment echt van dieren ben gaan houden en dat is nu nog steeds zo. Niet alleen honden, maar eigenlijk alle dieren wel. De hond is toch wel mijn favoriete huisdier; van katten moet ik een stuk minder hebben. Mijn honden waren ook echt super lieve dieren en ik heb echt een goede band opgebouwd met mijn honden. Misschien raar, maar als ik zo intensief aan het trainen ben met mijn hond dan voelt het wel een beetje als een klein kind. Soms zijn ze heel ondeugend en je kunt er vaak mee lachen.

Hondenrassen

Er zijn zoveel hondenrassen, ze zijn bijna niet allemaal te tellen. Soms zit ik op internet een beetje te kijken naar verschillende rassen om te kijken hoe ze er allemaal uitzien. Ik vind het moeilijk om te zeggen welk ras ik nu het leukste vind van allemaal, maar als ik echt zou moeten kiezen dan zou ik voor de Border Collie gaan. Deze hond is zo gefixeerd op de baas, dat vind ik echt geweldig. Met de juiste training luistert deze hond uitstekend en daar komt nog eens bij dat hij het leuk vindt om taken te krijgen. Alles om de baas tevreden te stellen dus. Daar word ik echt vrolijk van en super enthousiast.

De blog

Ik zou het erg leuk vinden om met mensen te discussiƫren over mijn standpunten, een beetje interactief dus. Daarom ga ik proberen om jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen en zoveel mogelijk persoonlijke ervaringen met jullie delen. Laat dus gerust je mening horen, want op die manier kunnen we van elkaar leren!

Groetjes,

Joep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>